Suzanne Barbara Art

Suzanne Barbara Art

Ik ben Suzan van Apeldoorn, beeldend kunstenaar en (beeldend en energetisch) therapeut. Ik woon in Almere en kom elk jaar een paar keer naar Vlieland om te schilderen, vaak op het strand en met de zee waarbij ik o.a. gebruik maak van zelfgemaakte verf op basis van ei-geel en natuurlijke pigmenten. Ik werk met diverse materialen (mixed media) in lagen over elkaar heen. Op Vlieland vind ik inspiratie en rust, elke keer weer. Ook geef ik een eens per jaar een creatieve retraite genaamd:“Vlieland Art Experience”.

Met mijn beeldend werk heb ik de intentie om een ieder die daarvoor openstaat de schoonheid te laten ervaren van alles wat er in onszelf en om ons heen aanwezig is. Vaak zijn we zo snel afgeleid dat we niet meer zien welke (kleine) dingen om ons heen eigenlijk wondertjes zijn. Wondertjes waar je heel erg van kunt genieten. Met mijn creaties wil ik je weer bewust maken en je even stil laten staan. Zowel bij je omgeving als bij jezelf. Tijdens het proces van creëren breng ik al mijn gevoelens, mijn gedachten en de energiëen die zich door mij heen bewegen, tot expressie. Het maken van een schilderij is voor mij een avontuur, een verhaal wat zich langzaam ontvouwt en wat me altijd iets belangrijks vertelt. De natuur is voor mij de grootste bron van inspiratie. Ik werk graag in opdracht.

Kijk voor meer informatie www.echd.nl

Facebook Suzanne Barbara Art
 

De foto's van de werken op deze website zijn een indicatie voor de stijl van de kunstenaar. In de galerie kun je het actuele aanbod bekijken.